brutalno ubojstvo

Sluškinja četverogodišnjoj djevojčici sjekirom odsjekla glavu

'CRNA -PULA  SJEKIRA KOJOM JE IZVRSENO UBISTVOI U NOVIGRADU FOTO DSUKO MARUSIC'
Duško Marušić/PIXSELL
28.09.2012.
u 16:23

Zločin je prijavila majka koja je nakon povratka kući shvatila da joj je sluškinja uzela kćer te se s njom zaključala u sobu

Nisu poznati motivi koji su sluškinju indonezijskog porijekla nagnali da sjekirom brutalno ubije četiri godina staru kćerkicu svojih poslodavaca u Saudijskoj Arabiji.

Zločin je prijavila majka koja je nakon povratka kući shvatila da joj je sluškinja uzela kćer te se s njom zaključala u sobu, javlja Emirates 24/7. Zabrinuta žena odmah je uzela telefon i nazvala supruga koji je još uvijek bio u uredu. On je pak odmah informirao policiju i požurio kući, no projurio je kroz crveno svjetlo na semaforu te se sudario s drugim automobilom, pri čemu je vozač izgubio život, a otac djevojčice zadobio teške ozljede.

U međuvremenu je do njegove kuće stigla policijska jedinica koja je provalila u zaključanu sobu i zatekla stravičan prizor. Na podu je ležalo beživotno tijelo četverogodišnjakinje, a pored njega njena odrubljena glava. Sjedeći u kutu sobe, sluškinja je hladno promatrala prizor držeći okrvavljenu sjekiru u rukama.

Policija je ubojicu odvela u pritvor, a istražitelji pokušavaju doznati što je sluškinju nagnalo da počini stravično ubojstvo.

>>Slovenija: Pred suprugom i sinom nasmrt ga zatukli sjekirama

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije