NE VOLI MIRKA

Sonnen ponovno napao Cro Copa: Bio je užasan!

Mirko Filipović (1)
Slavko Midzor/PIXSELL
05.06.2013.
u 16:31

- Neki će se možda pitati što je Cro Copom i bit će u pravu. On je bio užasan, ali rekord Wanderleija je ipak gori - objasnio je Chael.

Bivši UFC-ov izazivač u srednjoj i poluteškoj kategoriji, Chael Sonnen, prilikom potvrđivanja svoje borbe protiv Mauricia "Shoguna" Rue odlučio je okrznuti neke legendarne borce, a među njima se ponovno našao i Mirko Filipović.

Okršaj Sonnena i Shoguna dogodit će se na UFC on FOX Sports 1 eventu koji će se održati sredinom kolovoza, a tijekom gostovanje u emisiji UFC Tonight na Fuel TV-u oštro je ničim izazvan kritizirao Wanderleija Silvu i Cro Copa.

- Prva želja za idućeg protivnika bio mi je Wanderlei Silva jer sam tražio najgoreg borce, barem kad je u pitanju rekord. Treba biti iskren i reći da je njegov ipak najgori u UFC-u. Neki će se možda pitati što je Cro Copom i bit će u pravu. On je bio užasan, ali rekord Wanderleija je ipak gori. Na kraju sam odabrao borca koji je godinama razbijao Wanderleija na treninzima. Osobno nemam ništa protiv Shoguna - objasnio je Chael.

Ovo nije prvi put da je Sonnen "udario" po Cro Copu, mnogi se još uvijek sjećaju njegovih teških riječi tijekom ljeta 2011. godine.

- Mirko Cro Cop? Lijeva noga groblje, desna bolnica.. Kako je ono išlo? Što je Mirko? Što se dogodilo s tvojom nogom? Ništa, samo više nema suca sa slušalicom i promotora koji je u svlačionici rekao tvom protivniku kada mora pasti. To se dogodilo. Mirko ti nisi izgubio motivaciju, ti si jednostavno pušioničar, kao i Fedor, kao i Wanderlei...Velika je razlika kada postoji pravi sudac, zar ne? - rekao je Sonnen ne tako davno.

Teško je razaznati od kuda Sonnenu želja i potreba da se obračunava s legendama ovog sporta. Wanderlei Silva je bivši prvak Pridea u srednjoj kategoriji i osvajač Prideovog Grand Prixa, a Filipović je doslovno ikona slobodne borbe. Osim što je osvojio Prideov Grand Prix 2006. godine, Cro Cop je 2013. okrunio karijeru postavši K-1 WGP pobjednik. Sonnen je, s druge strane, sve dosadašnje mečeve za titulu vrlo lako izgubio. Najprije u WEC-u protiv Paula Filha, a zatim i u UFC-od Silve i Jonesa.

>> Šveđanin u noćnom klubu za stražnjicu uhvatio hrvatskog borca

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?