napao ga roj

Spasila ga - octom trljala muža kojeg je izbolo 60 stršljena!

stršljen
Željko Rukavina/24sata
25.08.2012.
u 12:03

Matu Poljana (83) iz Šandrovca kraj Bjelovara roj stršljenova napao je u subotu dok je cijepao drva iza štaglja

Čak 60 uboda izbrojao je Mato Poljan (83) iz Šandrovca kraj Bjelovara kojeg je roj stršljenova napao u subotu dok je cijepao drva iza štaglja.

- Prvo sam osjetio ubod u leđa, a potom je na mene sletio čitav roj. Očito su se nastanili u stablu kruške kraj štaglja. Pao sam na tlo potrbuške i zvao upomoć, a oni su me bez prestanka ubadali. Kći mi je viknula da puzim. U tom su se trenutku poplašile ovce i istrčale iz tora i uskomešale se oko mene, ispričao je Poljan za 24sata

Unuk Bojan odveo je djeda u dvorište te mu skinuo košulju. Supruga Štefanija (80) namočila je ručnik octom pa su ona i kći Ivka te unuk Bojan Mati trljali svako mjesto uboda.

Kad su liječnici stigli, čudili su se što je izbodeni muškarac još uvijek pri svijesti. U bolnici su mu dali terapiju te je poslan kući. Vjeruje kako ga je spasila supruga koja je na TV čula kako ubod treba trljati octom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?