Manny Pacquiao:

Ako dozvolimo istospolne brakove bit ćemo gori od životinja!

boksač
16.02.2016.
u 18:19

Filipinski boksač Manny Pacquiao i politički je aktivan te bi mogao postati i član filipinskog senata. Ovih je dana ponovo završio na naslovnicama, ali ne zbog boksa već zbog svojih stavova o istospolnim brakovima, piše Fightsite.

Na Filipinima je postala aktualna tema legalizacije istospolnih brakova, a Manny Pacquiao je iznio prilično konzervativan stav o tom pitanju koji se mnogima nije svidio, prenosi Vecernji.hr

- Ovo je zdrav razum. Vidite li kod životinja mužjaka s mužjakom ili ženku sa ženkom? Životinjama su jasne te razlike. Znači životinje su čak bolje od ljudi jer raspoznaju te razlike. Je li tako? - izjavio je Pacquiao i dodao:

- Ako mi dozvolimo da su muškarci s muškarcima, a žene sa ženama to nas čini gorima od životinja.

Pacquiaova tvrdnja znanstveno baš i ne stoji jer u životinjskom svijetu su uočena homoseksualna ponašanja. No, bivšem svjetskom boksačkom prvaku je to nekako promaklo.

Pacquiao će oproštajni profesionalni meč imati 9. travnja u Las Vegasu, a na suprotnoj će mu strani biti Timothy Bradley. Vjerojatno će tada pred novinarima morati pojasniti svoje stavove pa će se možda i dodatno informirati o ponašanju životinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije