ŠOK U SRBIJI:

Ana Ivanović im okrenula leđa

Ana
05.04.2016.
u 21:27

Šok u Srbiji! Najbolja srpska tenisačica, trenutno devetnaesta igračica prema WTA ljestvici Ana Ivanović, odlučila se povući iz reprezentacije Srbije. Srpski mediji s dosta su pozornosti popratili ovaj slučaj i svi ističu isto. Ivanović je kao jedan od razloga napuštanja nacionalne momčadi navela konstantne kritike i osude javnosti, medija, navijača te komentara na internetu. Prema njoj, nitko nije pokazao razumijevanje u trenucima i kada igra i kad ne nastupa za Srbiju.

Prema pisanju B92, Ivanović je prije nekoliko tjedana obavijestila Teniski savez Srbije kako više neće braniti boje svoje zemlje igrajući za reprezentaciju. Ljudi u Savezu pokušali su je uvjeriti da promijeni mišljenje, ali nisu u tome uspjeli. Izbornica Fed Cup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica kazala je:

‘Žao mi je što Ana neće biti s nama’

“Prihvatila sam to bez ikakve osude. Žao mi je što Ana neće biti s nama jer smo s njom puno jača ekipa. Meni kao izbornici reprezentaciju ostaje da poštujem njezinu odluku, kao i sve druge odluke svojih tenisačica”, kazala je Ječmenica za B92.

Ova odluka neće ugroziti nastup Ane Ivanović na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nadolazećeg leta, jer je ispunila kvotu po broju nastupa za reprezentaciju u Fed Cupu.

Ivanović je za reprezentaciju Srbije odigrala 29 mečeva i upisala dvadeset pobjeda, a najveći uspjeh s reprezentacijom Srbije ostvarila je 2012. godine kad je igrala finale Fed Cupa protiv Češke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije