NAJAVIO UTAKMICU

Ante Čačić: Protiv Milana će biti teže nego protiv Chelseaja, ali želimo ostati vodeća momčad skupine

13.09.2022.
u 20:35

Nogometaše zagrebačkog Dinama u srijedu očekuje drugi susret skupine E Lige prvaka protiv Milana na San Siru.

Večeras ih od 19.30 sati očekuje posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja. Prije toga, u 19 sati, održala se konferencija za medije na kojoj će su trener Antu Čačića i kapetan Arijan Ademi najavili novu veliku utakmicu.

 

- Drugo kolo, dolazimo na San Siro kao vodeća momčad skupine i to ćemo nastojati ostati sutra. Igramo protiv domaćina koji je favorit, ali utakmica protiv Chelseaja daje nam za pravo da vjerujemo - rekao je Čačić i dodao: 

- Napravit ćemo sve što možemo, raspoloženje u momčadi je dobro. S pravom se nadamo dobroj prezentaciji i ako tako bude možemo ostvariti dobar rezultat. 
Tko je jači, Chelsea ili Milan? 

- Teško mi je reći, to su obje velike momčadi. No, u prvom kolu smo bili domaćini, a sada smo gosti. Tako da nam je Milan teži nego što je bio Chelsea - rekao je Čačić te dodao: 

- Ako uspijemo imati koncentriraniju i angažman kao što smo imali protiv Chelseaja, onda utakmica može biti pozitivna. Prvi preduvjet da čovjek uspije je da vjeruje u sebe. 

Riječ je zatim dobio Ademi. 

- Dolazimo u dobrom stanju. Znamo kakav nas protivnik očekuje, Milan je snažan klub. Nadam se da ćemo se dobro držati kao što smo protiv Chelseaja i da ćemo sretni ići kući - rekao je Ademi koji će sutra odigrati 100. utakmicu. 

Ovo im je 18. utakmica u dva mjeseca, koliko potrošnja može odigrati ulogu? 

- Trener nam ne da da razmišljamo o potrošnji. Nema te riječi kod nas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije