Igrat će u Koprivnici

Ante Ćorić vraća se u dres Dinama

Ante Ćorić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Autori: VLm, Goal.hr
19.11.2015.
u 09:33

Ante Ćorić mogao bi konkurirati već za utakmicu sa Slavenom Belupom. Samo ako Zoran Mamić odluči da mu je mladi veznjak potreban za Koprivnicu. Ante Ćorić vratio se danas s reprezentativnog okupljanja i odmah stavio na raspolaganje klupskim strukturama. Mladi veznjak tako je danas u popodnevnim satima odradio prvi trening s Dinamom na kojem je potpuno normalno trenirao s prvom momčadi.

Taj je trening vodio Zoran Mamić koji će, zbog posljednjih događaja u klubu, ipak sutra preskočiti press-konferenciju uoči utakmice sa Slaven Belupom. Talentirani nogometaš i dalje stoji kod svojih riječi prema kojima želi napustiti Dinamo, no kako ga ugovor i dalje veže s klubom, morat će do daljnjega (barem do dolaska prve ozbiljne ponude) maksimalno odrađivati svoje obveze. Tako se Ćorić ponašao danas, tako bi trebalo biti i u nadolazećem periodu. Ante Ćorić tako će prema klupskom pravilniku biti financijski kažnjen, no ubrzo bi opet mogao konkurirati za službene utakmice.

Možda već i ovoga petka u Koprivnici. Vezni red Dinama prorijeđen je ozljedama Domagoja Antolića i Marka Roga, te kartonima Juniora Fernandesa, dok već dulje vrijeme nema ni Arijana Ademija. Zoran Mamić u Koprivnici će od klasičnih veznih igrača na raspolaganju imati Machada, Pavičića, Šovšića i Goncala, dok će za krilne pozicije konkurirati tek Pjaca i Soudani. Sve je sada u rukama Zorana Mamića. Ako će trener Dinama trebati mladog veznjaka u Koprivnici, Ćorić će se naći u kadru za tu utakmicu. Ako će pak Zoran Mamić misliti da Ćorić i dalje nije psihički spreman za ogled sa Slavenom Belupom, mladi će igrač i dalje biti sa strane...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije