SP KATAR 2022

Argentina na krilima Messija svladala Meksiko i spasila se od crne sudbine na SP-u (2:0)

Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
26.11.2022.
u 22:02

Argentina može odahnuti. Unatoč lošem startu SP-a i lošem prvom poluvremenu, momčad predvođena Leom Messijem stigla je do pobjede nad Meksikom u nadrealnoj atmosferi pred 90 tisuća navijača.

U susretu 2. kola skupine C na Svjetskom nogometnom prvenstvu Argentina je na stadionu Lusail svladala Meksiko sa 2-0 (0-0). Strijelci za Argentinu bili su Lionel Messi (64) i Enzo Fernandez (87).

Bila je to vrlo siromašna predstava u kojoj je vodstvo Argentini osigurao njezin kapetan i najbolji igrač Messi preciznim prizemnim udarcem sa 20-ak metara koji je odsjeo u samom donjem lijevom kutu suparničkog gola.

Foto: PEDRO NUNES/REUTERS

Argentina je u 87. minuti izborila udarac iz kuta, a nakon kratke kombinacije lopta je stigla do Fernandeza koji se priključio iz pozadine i zatim snažnim udarcem iskosa s lijeve strane sa 15-ak metara potvrdio pobjedu.

Ranije u subotu Poljska je u ovoj skupini svladala Saudijsku Arabiju sa 2-0 (1-0). Uoči posljednjeg kola, u kojemu će u srijedu igrati Poljska - Argentina i Meksiko - Saudijska Arabija, na vrhu ljestvice je Poljska s četiri boda, Argentina i Saudijska Arabija imaju po tri boda, dok je Meksiko posljednji s jednim bodom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije