Smjena u regionalnom ligašu

Bajić na klupi naslijedio Lukajića

Dragan Bajic
22.12.2015.
u 07:47

Bajić je žurno imenovan za novog trenera. Povratnik na klupu svjestan je loše situacije koja ga čeka nakon pet poraza Igokee

Dragan Bajić se vraća na mjesto uspjeha. Nekadašnji trener Igokee ponovno je sjeo na klupu prvaka Bosne i Hercegovine nakon ostavke Željka Lukajića.

Ponuđena ostavka

Dosadašanji trener je podnio ostavku nakon petog vezanog poraza ekipe. Nakon pobjede protiv Crvene zvezde u Beogradu, Igokea je gubila od Budućnosti, Tajfuna i Cedevite na domaćem parketu, te Zadra i Olimpije u gostima. - Jednostavno nisam zadovoljan rezultatima ekipe i mislim kako bi trebao netko drugi preuzeti ekipu. Stojim iza svog rada, ostavljam ekipu s realnim izgledima za izboriti opstanak u ligi, dapače da se pomakne prema sredini tablice jer Igokeu od petoplasirane ekipe dijele praktično dvije pobjede.

Žurno imenovanje

Dragan Bajić je žurno imenovan za novog trenera. Povratnik na klupu svjestan je loše situacije koja ga čeka, prije svega, na planu samopouzdanja nakon pet poraza. - Situacija nije ugodna, tim se nalazi u teškom položaju, međutim, vjerujem u momke da zajedno možemo doći do cilja, a to je opstanak u ABA ligi. Rano je govoriti koji će moji koraci biti, želim razgovarati s igračima kako bismo se što bolje spremili za utakmicu protiv Metalca, utakmicu protiv izravnog konkurenta za opstanak u ligi, što ovom susretu daje još veću važnost. Da ne vjerujem u uspjeh, ne bih preuzimao posao. Sigurno u timu ima kvalitetnih igrača i nisam od onih trenera koji će reći kako nisam ja odabrao taj tim. Vjerujem da je moj prethodnik Željko Lukajić, koji je izniman trener, imao najbolje namjere, ali jednostavno nije išlo, a u našem poslu ovakve stvari se događaju. Vjerujem da će promjena trenera izazvati pozitivan šok kod ekipe - rekao je Bajić. Ugovor s Igokeom potpisao je do kraja sezone, a trenutačno promjena u igračkom kadru neće uopće biti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije