danas sjednica

Barbarez, Petev ili netko treći: Tko će biti novi izbornik BiH?

28.12.2020.
u 07:25

Nogometna reprezentacija BiH danas bi mogla dobiti novog izbornika, a prema ranijim najavama dva glavna kandidata za izborničku poziciju su proslavljeni bh. nogometaš Sergej Barbarez i Bugarin Ivaylo Petev.

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održat će se danas na Ilidži s početkom u 14 sati, a na njoj bi se trebalo raspravljati o izboru novog izbornika bh. reprezentacije, piše Klix.ba. 

Dio Stručnog povjerenstva za izbor izbornika koji čine Emir Spahić i Zvjezdan Misimović, trebali su prošlog utorka podnijeti izvještaj o kandidatima za izbornika, odnosno o razgovorima koje su obavili s pojedincima. Međutim, Spahić zbog obiteljskih obveza nije došao na sjednicu pa je izvještaj podnio samo Misimović.

NS BiH je nakon toga za ponedjeljak zakazao posebnu sjednicu o izboru izbornika, a izvjesno je da će Zvjezdan Misimović za novog izbornika predložiti Ivayla Peteva i nekadašnjeg asa Milana Marca Simonea, dok je Spahićev izbor legendarni Sergej Barbarez.

Među kandidatima za nasljednika Dušana Bajevića spominjali su se još i Sergej Jakirović, Husref Musemić, Amar Osim, Marco Simone, Mehmed Baždarević, Ermin Šiljak te Aljoša Asanović, ali sudeći po informacijama koje su "curile" i koje su prezentirane iz krovne kuće bh. nogometa, pregovori s njima bili su više stvar da se zadovolji forma, nego što su zaduženi za izbor izbornika vjerovali u njih kao prave kandidate.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije