Potrošili oko 115 milijuna eura

Barca u dugovima, a najveći je potrošač ovog ljeta!?

17.07.2022.
u 18:18

Nogometni klub Barcelona potrošio je najviše novca, oko 115 milijuna eura, na pojačanja u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka, prenosi španjolski sportski list Marca. 

Španjolski mediji podsjećaju da Barcelona donedavno nije mogla registrirati nove nogometaše, a imala je dugove veće od milijardu eura.

Ipak, katalonski klub trenutno je na prvom mjestu u svijetu po trošenju novca u prijelaznom roku.

Barcelona je Rafinhu platila 55, uz još 10 milijuna eura, a Lewandowskog 45 i dodatnih 5 milijuna eura. Na drugom mjestu je Manchester City koji je na pojačanja potrošio 108 milijuna eura, a treći je Leeds sa 105 milijuna eura.

Marca navodi da je Barcelona uspjela smanjiti goleme dugove prodajom dijela budućih TV prava, a katalonski klub je morao poštovati financijski fair play španjolske lige kako bi mogao registrirati nove igrače, prenosi SK

Španjolski mediji podsjećaju da će katalonski klub tek u budućnosti osjetiti posljedice silnog trošenja novca u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku. Marca podsjeća da je Real Madrid jedini španjolski klub sa “zdravom” potrošnjom u prijelaznom roku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije