NIZ SE NASTAVLJA

Barcelona upisala još jedan kiks, Xavijevi klinci zabili, Budimir igrao za Osasunu

ALBERT GEA
12.12.2021.
u 19:25

Treći je to Barcin susret u nizu bez pobjede nakon poraza od Real Betisa i Bayerna, a dodajmo i kako su Katalonci u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima slavili samo tri puta

Nogometaši Barcelona nastavili su seriju loših rezultata nakon što su u susretu 17. kola Primere odigrali 2-2 na gostovanju kod Osasune. 

Treći je to Barcin susret u nizu bez pobjede nakon poraza od Real Betisa i Bayerna, a dodajmo i kako su Katalonci u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima slavili samo tri puta.

Osasuna je također u lošoj seriji, bez pobjede je već devet kola, a ovo je bio treći uzastopni remi. Barca je u Pamploni vodila 1-0 i 2-1, ali se Osasuna oba puta vratila. Gosti su poveli u 12. minuti golom Nice Gonzaleza, a smo dvije minute kasnije domaćin je izjednačio preko Davida Garcije.

Mladi 19-godišnji marokanski napadač Abdessamad Ezzalzouli je u 49. minuti doveo Barcu u novu vodstvo, no četiri minute prije kraja izjednačio je Chimy Avila. Za Osasunu je od 68. minute zaigrao hrvatski napadač Ante Budimir.

U prvom nedjeljnom susretu Villarreal je pobijedio Rayo Vallecano sa 2-0, a strijelci su bili Mandi (32) i Gerard Moreno (36-11m).

Na ljestvici vodi Real Madrid s 39 bodova ispred Seville koja ima 34 i Betisa sa 30 bodova. Barcelona je osma s 24 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?