U LOVU NA TROFEJE

Bayern ovako ne može daleko, Kovač poslao šefu snažnu poruku

Reuters/Pixsell
28.06.2019.
u 10:15

Sa samo 17 nogometaša ne možemo daleko, treba nam barem njih 19 – rekao je Kovač koji je svjestan da će nakon odlazaka Boatenga i Sanchesa njegov kadar spasti na brojku od samo 15 nogometaša

Niko Kovač za Kicker je komentirao nadolazeći prijelazni rok u Bayernu te istaknuo kako je njegovoj momčadi potrebno još nekoliko pojačanja. 

Potrudio se biti i maksimalno precizan pa odredio kako mu za popunjavanje kadra trebaju još točno četiri igrača. 

- Trebaju nam još četiri nogometaša top-klase - rekao je Kovač, a brzo mu je odgovorio predsjednik Bayerna, Uli Hoeneß, te poručio kako će sve biti odrađeno do kraja srpnja.

Kovač u sljedeću sezonu želi ući s kadrom od 19 nogometaša, a trenutačno je situacija takva da na raspolaganju ima njih 17.

Među tih 17 nalaze se Jerome Boateng koji će napustiti klub i Renato Sanches koji želi napustiti klub. Dva mlada talenta, Alphonso Davies i Jann-Fiete Arp, također su uključeni u tu brojku.

– Sa samo 17 nogometaša ne možemo daleko, treba nam barem njih 19 – rekao je Kovač koji je svjestan da će nakon odlazaka Boatenga i Sanchesa njegov kadar spasti na brojku od samo 15 nogometaša.

Bayern intenzivno traži krilnog napadača. Meta broj jedan za dovođenje i dalje ostaje Leroy Sane koji se čini nezadovoljan u Manchester Cityju, ali Bavarci nisu sigurni mogu li postići dogovor s Englezima koji za Sanea traže iznos od gotovo 100 milijuna eura.

Kao alternative za Sanea navode se Ousmane Dembélé iz Barcelona, kojeg bi htjeli dovesti na posudbu s pravom otkupa, i Steven Bergwijn iz PSV-a, kojeg bi mogli otplatiti u cjelini. Opcije, dakle, postoje, ali sve je to još daleko od dogovorenog posla.

Htjeli su Bavarci dovesti i Seppa van der Berga, 17-godišnjeg braniča nizozemskog PEC Zwollea. Ali, tinejdžer kojeg zovu novim Van Dijkom jučer je potpisao za Liverpool.

Bavarci se nisu predavali do posljednje sekunde, jer mladića su pokušavali nagovoriti da se predomisli dok je već bio na liječničkom pregledu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije