SVE JE JASNO

Bayern se oglasio: Evo hoće li Niko Kovač ostati trener

Reuters/Pixsell
28.11.2018.
u 18:31

- Kovač ostaje i vodit će momčad u idućoj utakmici u Bremenu. Nije točno da mu je utakmica s Benficom bila posljednja na klupi Bayerna niti je točno da smo pregovarali s Arseneom Wengerom. Sto posto tvrdim da to nismo radili - rekao je Salihamidžić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić poručio je da Niko Kovač ostaje trener bavarskog velikana unatoč špekulacijama o otkazu. 

Bayern je za vikend je iznenađujuće remizirao s Fortunom Düsseldorf iako su Bavarci vodili 3:1 što je samo nastavilo loš niz Kovačeve momčadi. No, sinoć su u Ligi prvaka slavili protiv Benfice (5:1) vratio optimizam u svlačionicu.

- Kovač ostaje i vodit će momčad u idućoj utakmici u Bremenu. Nije točno da mu je utakmica s Benficom bila posljednja na klupi Bayerna niti je točno da smo pregovarali s Arseneom Wengerom. Sto posto tvrdim da to nismo radili - rekao je Salihamidžić pa pohvalio sinoćnji nastup Bavaraca.

- Zabili smo prekrasne golove i odlično se branili. Došli smo do važne pobjede i momčad je nagrađena za dobru igru. Prvi put nakon dugo vremena odigrali smo dobro svih 90 minuta. Imamo kvalitetu, ali mi se čini da su nam potrebne jake utakmice. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije