reprezentacija BiH

Baždarević: Imamo snage da uz naše navijače napravimo dobar rezultat

06.06.2017.
u 13:00

Nogometna reprezentacija BiH marljivo radi u svom kampu u Zenici i priprema se za utakmicu protiv reprezentacije Grčke, koja je na programu u petak na stadionu Bilino polje. Nakon nekoliko otkaza pozvanih igrača i iznenadne ozljede Miralema Pjanića na finalnoj utakmici Lige prvaka, stručni stožer je zadovoljan trenutnom situacijom i odnosom igrača. Jutros je sve obradovao dolazak Miralema Pjanića na trening, a stručne liječničke informacije kazuju da za sada ozljeda nije ozbiljnije prirode da bude prepreka za nastup protiv Grka.

- Sada su povoljne vijesti, jer su nalazi dobri i nema znakova teže ozljede. Radi se o jednom udarcu, a svima je poznato šta se radi kad postoji oteklina. Mi ćemo učiniti sve kako bi u ova dva dana on bio spreman za utakmicu, jer nadam se da se odmorio od subote, a kako sada stvari stoje, sve je u najboljem redu - kazao je izbornik Mehmed Baždarević.

Za ovu utakmicu stručni stožer ima znatno više posla, ali sve ukazuje da su igrači spremni za jednu značajnu utakmicu na kojoj žele pokazati svoj kvalitet.

- Zaista dobro rade, pokazuju puno želje i htijenja, a trenutno ulazimo u završnu fazu taktičko-tehničkog spremanja, tako da mislim da će biti važna naša želja, volja i odlučnost. Imali smo malih problema, ali imamo snage da uz naše navijače napravimo dobar rezultat. Moramo se brinuti o igri protivnika, moramo biti pametniji i strpljiviji, kako ne bismo doživjeli slične stvari iz prethodnih utakmica, da ne dobijemo kartone. Ne bojim se provokacija, jer je važno da budemo fokusirani na nogomet i našu igru - ističe Baždarević.

U taboru Zmajeva vjeruju da ih Grčka ne može iznenaditi, jer se pretpostavlja da će gosti igrati na rezultat.

- Mi se spremamo za sve njihove opcije i samo je važno ono što ćemo mi dati na terenu. Ne vjerujem da će oni igrati zatvoreno, oni su optimistični i vjeruju da nas mogu iznenaditi - naglasio je izbornik bh. tima.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije