Nogometna reprezentacija BiH

Baždarević: Realne šanse za plasman na SP 2018

Mehmed Bazdarevic
20.03.2016.
u 12:07

Mislim da su nam šanse realne i ako pokažemo imalo volje i želje, imamo dobre šanse, rekao je Baždarević

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević kazao je za N1 koji su bili presudni kriteriji za poziv u reprezentaciju.

"Želja i ponašanje. Oni koji su na popisu su zadovoljili te kriterije. Mi želimo vidjeti i probati nešto novo. Ja se nadam da će u budućnosti biti sve više reprezentativaca iz naše lige. Uvijek narod pita zašto nema nekog tko nije pozvan u reprezentaciju, ja mislim da treba pričati o onima koji su pozvani. O ovima koji nisu na popisu, o njima ćemo poslije", kazao je Baždarević. 

Baždarević je istaknuo da je svaka utakmica važna.

"Svaka utakmica je važna, a prijateljska se samo zove prijateljska. Svi želimo odlazak na EP i zato želimo što bolje iskoristiti naredno razdoblje. Moramo pokazati u startu pravo lice i čvrst korak i istovremeno improvizirati u taktičkom smislu".

Još je dodao kako BiH ima realne šanse za plasman na SP 2018.

"Džeko i Ibišević će doći u pravu formu, a svi znamo kvalitete Begovića kako ljudske tako i fizičke. Mislim da su nam šanse realne i ako pokažemo imalo volje i želje, imamo dobre šanse", naglasio je Baždarević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije