Reprezentacija BiH

Baždarević: Spremni smo i motivirani i moramo pokazati što bolje izdanje

bih
02.06.2016.
u 20:32

Nogometna reprezentacija Bosne i Heregovine sutra protiv reprezentacije Danske igra polufinalni susret na Kirin kupu u Japanu. Izbornik Mehmed Baždarević smatra da su pred bh. timom kvalitetne provjere.

- Ovo je dobra prilika da još jednom vidimo igrače koji zaslužuju pažnju i momke iz naše Premijer lige. Sudjelujemo na jednom renomiranom turniru i na nama je da damo sve od sebe da ostavimo što bolji dojam i predstavimo našu zemlju na najbolji način. U rujnu nas očekuje ono najvažnije, kvalifikacije za SP i vidjet ćemo na koga iz ove grupe igrača možemo računati za te utakmice - kazao je Baždarević, javlja Fena. 

U osvrtu na sutrašnjeg protivnika Baždarević je kazao da je Danska kvalitetna reprezentacija, koja je došla na turnir u jakom sastavu.

- Ovakve utakmice s jakim protivnicima su prilika za igrače da pokažu koliko mogu. Mi smo optimisti i dobro smo radili, bez obzira na umor od puta i vremensku razliku. Usprkos tim detaljima mi smo spremni i motivirani i moramo pokazati što bolje izdanje naše reprezentacije - kazao je Baždarević.

Susret BiH - Danska igrat će se sutra na Toyota stadionu u Aichiu u 9.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, dok će se u drugom polufinalu sastati Japan i Bugarska u 12.40 sati. Utakmice za plasman na rasporedu su 7. lipnja u Osaki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije