reprezentacija bih

Begić: I Terim i Eriksson žele poziciju izbornika BiH, i to nam laska

15.12.2017.
u 17:42

I Fatih Terim i Sven Goran Eriksson, svjetski trenerski velikani, zainteresirani su za posao izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, istaknuo je Elvedin Begić, predsjednik Nogometnog saveza BiH.

"Nama u NS BiH to itekako laska. U narednim danima Povjerenstvo za prijedlog imenovanja izbornika konkretno će pričati, odnosno poslati ponude obojici, pa ćemo vidjeti što će biti. Nismo sigurni da možemo zadovoljiti njihove financijske apetite, ali opet kažem, vidjet ćemo što će oni reći. Možda i napravimo dogovor s nekim od njih dvojice", rekao je Begić, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Sjednica Izvršnog odbora NS BiH na kojoj ćemo razgovarati o kandidatima za izbornika održat će se 22. prosinca. Hoćemo li tada odabrati izbornika? Nemoramo, ali i možda hoćemo. Nigdje ne žurimo. Žrijeb za UEFA Liga nacija je krajem siječnja, pa možda odluku o izborniku prolongiramo i dok vidimo tko su nam protivnici. Formiranjem povjerenstva za prijedlog imenovanja izbornika nitko se od nas u IO NS BiH nije želio kriti. Ivica Osim, Duško Bajević, Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović, koji je doskora i bio igrač u svlačionici, kompetentni su da pregovaraju s kandidatima i predlože nam dvije ili tri najbolje opcije, pa ćemo onda, logično, na Izvršnom odboru i donijeti odluku tko će biti izbornik."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?