Svečani prijam: Damir Beljo u Sportskom savezu grada Mostara dobio prigodno priznanje za uspjeh

Beljo je Mostarce učinio ponosnima na svoj uspjeh

beljo
Foto: VL FOTO
18.03.2015.
u 10:13

Belji je gradonačelnik Bešlić poželio puno zdravlja jer samo zdrav u svom sportu može postići još bolje rezultate

Mostarski profi-boksač Damir Beljo ovih dana dobiva nešto od medijske pozornosti koju je krvavo zaradio nakon mnoštva mečeva, treninga, odricanja i prolivenog znoja. Mostar i BiH prvi put imaju europskog prvaka po WBO verziji, a to je bio razlog da se za Damira Belju jučer upriliči svečani prijam u Sportskom savezu grada Mostara. Beljo je u meču za titulu WBO prvaka u prvoj rundi prekidom impresivno pobijedio Nijemca Maika Kurzwiela. Meč za naslov europskog prvaka završio je za minutu i pol, poslavši svog protivnika na pod.

Zasluženo priznanje

Uspješnog bh. boksača tamo su dočekali mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti u Gradskoj upravi grada Mostara Božo Ćorić, te ostali zaposlenici Sportskog saveza, kao i predstavnici medija. Gradonačelnik Bešlić je Belju pozdravio prigodnim riječima:

- Sportski savez grada Mostara postaje istinski dom sporta u našemu gadu, te s ovim prijmom nastavljamo praksu davanja priznanja svima koji to svojim sportskim rezultatima zaslužuju. Želio bih ti u tvojoj karijeri poželjeti što je moguće manje ozljeda i puno zdravlja, jer to je uistinu jako značajno za sport s kojim se baviš i u kojemu samo jedan udarac može sve promijeniti. Čestitam ti na osvojenom europskom naslovu, te ti želim puno uspjeha u budućnosti - kazao je, između ostalog, Bešlić.

Beljo je zahvalio gradonačelniku na lijepim riječima te se obratio okupljenim: - Hvala gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Šišiću na pomoći koju su mi dali kada sam odlazio u Berlin, ali hvala i dragome Bogu što mi je omogućio da živim svoj san. Postao sam europski prvak po najprestižnijoj boksačkoj verziji, ali u budućnosti želim otići do kraja te postati svjetskim prvakom - kazao je Damir Beljo koji ponovno nije propustio kazati kako je poruke podrške dobio iz cijele BiH, cijele regije od kolega boksača, kao i od brojnih drugih iz Mostara i njegove djedovine Rame.

- Zahvalio bih svima na podršci i čestitkama koje sam dobio proteklih desetak dana i obećavam svim svojim Mostarcima, Ramljacima, svim građanima BiH da ću ih učiniti još ponosnijim i da ću se pokušati izboriti za titulu prvaka svijeta. Bio bi to ogroman uspjeh za mene, ali i za ovu zemlju. To je nešto što me pokreće - dodao je “Mostarski bombarder”.

Mostar ponosan na Belju

Belji je na uspjehu čestitao i predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić rekavši kako je on svojim borbama ponosnima učinio sve one koji vole sport. - Svi smo bili uz male ekrane i gledali smo tvoju pobjedu. Odradio si meč kao da si znao protivnikovu slabost. I dalje ćemo biti uz tebe, biti ti podrška koliko god to budemo mogli u budućnosti - kazao je Šišić. Na koncu je Belji dodijeljeno posebno priznanje, kao i ostali prigodni darovi. Mostarski prvak će u idućih pola godine morati braniti osvojenu titulu, a do kraja bi mogao dobiti prigodu i za napad na svjetski naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije