Pobjedom ušao u samu elitu svjetskog boksa

Beljo obranio titulu prvaka svijeta po WBC

'beljo_prvak'
Foto: ''
26.09.2014.
u 22:33

U jednoj od uvodnih borbi nastupio je i Boris Bošnjak koji je došao do nove pobjede porazivši Mađara Emila Morara

Damir Beljo obranio je titulu interkontinentalnog prvaka svijeta po WBC-u! U Frankfurtu je profesionalni boksač iz Mostara pobijedio Kolumbijca Alejandra Berrija prekidom nakon četiri runde!

Beljo je do pobjede došao nakon što je Berrio ozlijedio desnu ruku. Ovom pobjedom ponajbolji boksač iz Bosne i Hercegovine ušao je u samu elitu svjetskog boksa, objavio je portal Bljesak.

Sama borba završila je iznenada. Naime, nakon jedne razmjene udaraca s obje strane Beljo je zaradio posjekotinu iznad oka. Činilo se da će se čak borba i prekinuti zbog te posjekotine, no onda je na iznenađenje svih Kolumbijac skinuo rukavice jer zbog ozljede ruke nije mogao nastaviti meč.

'Ovo je za Emira, za Bosnu i Hercegovinu', kazao je u kamere Beljo koji je pobjedu posvetio teško oboljelom Emiru Tojagi koji se bori protiv ALS-a.

Bila je ovo njegova 18. pobjeda u isto toliko profesionalnih mečeva.

U jednoj od uvodnih borbi nastupio je i Boris Bošnjak koji je došao do nove pobjede porazivši Mađara Emila Morara prekidom u prvoj rundi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije