3,5 mjeseca nakon nesreće

Beljo: Početkom veljače očekujem povratak u ring, pripreme počinju ovaj tjedan

Damir Beljo
19.12.2016.
u 16:13

- Prošla su skoro 3 i pol mjeseca od prometne nezgode, noga još nije kako treba i počinjem se bojati dobrog osjećaja kad sam kući sa suprugom i sinom i kad imam vremena za obitelj i naravno kad me ne tuku po glavi, napisao je bh. boksač Damir Beljo na svojoj facebook stranici. 

- Taj osjećaj je odličan, ali ga moram opet gurnut od sebe i vratit se degeneku, znoju, umoru i svemu "lošem" jer nisam završio ono što sam sebi zacrtao!, dodaje Beljo. 

- Pripreme startaju već od ovog tjedna jer već početkom veljače očekujem povratak u ring tako da veliko hvala BH Telekomu koji će sudjelovati jednim djelom u financiranju tih priprema, naravno hvala i svojim dosadašnjim sponzorima koji su me pratili od početka i to nikad ne smijem zaboraviti, prvenstveno mislim na Euroherc, Sik, Antonio commerc, Marascino bar...hvala svim fanovima koji me bodre preko facebook i instagram stranice!, napisao je Beljo.  

Dodao je kako se mora vratiti još jači. 

- Moram se vratiti još jači i da spreman dočekam meč za svjetski naslov te da ponosno promoviram sebe i zemlju iz koje dolazim! Hvala i Bog vas blagoslovio!, napisao je Damir Beljo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije