posjetio OŠ Cim

Beljo: Poruka koju prenosim je mir, suživot i Bog

Beljo
Foto: Stojan Lasić
1/4
25.02.2016.
u 15:44

U okviru aktivnosti usmjerenih prema prevenciji vršnjačkog nasilja, mostarski boksač Damir Beljo, nositelj WBO-vog pojasa europskog prvaka u kruzer kategoriji, posjetio je Osnovnu školu Cim u Mostaru, gdje je s učenicima svoje bivše škole podijelio svoja životna i sportska iskustva.

- Poruka koju ja uvijek prenosim je mir, suživot i ono što je meni osobno na prvom mjestu - Bog. To je ono što me drži i što me vodi u životu. Isto tako, želio bih naglasiti važnost bavljenja sportom, jer sport pozitivno utječe ne samo na fizički, već i na psihički razvoj djece - kazao je tom prigodom Beljo.

Poručio je djeci kako je put do uspjeha dug i težak, ali da se uz predan rad i vjeru u sebe svaki cilj može ostvariti.

Ravnateljica Osnovne škole Jelenka Vrljić kazala je kako joj je zadovoljstvo ugostiti velikog sportaša i bivšeg učenika te škole.

- U našoj školi djeluje koordinacijsko tijelo za prevenciju vršnjačkog nasilja i jako nam je drago što nam je u tim aktivnostima danas pomogao Damir, koji je s učenicima podijelio svoja iskustva odrastanja i sazrijevanja - dodala je ravnateljica Vrljić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?