ODLAZI U KINU?

Benitez napušta Newcastle

Reuters/Pixsell
24.06.2019.
u 17:51

Španjolski trener Newcastlea Rafael Benitez napustit će klupu kluba na kojoj je proveo zadnje tri godine, objavio je engleski prvoligaš u ponedjeljak. 

- Sa žaljenjem javljamo da će trener Rafael Benitez napustiti Newcastle United kada mu istekne ugovor 30. lipnja 2019. Naporno smo radili na produljenju ugovora s Rafom, ali nije bilo niti će biti moguće postići dogovor s njim i s njegovim predstavnicima - navedeno je u klupskom priopćenju.

Španjolski trener, koji je s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka 2005., tri je godine proveo na St. James's Parku. Za kormilom Newcastlea zamijenio je Stevea McClarena u ožujku 2016. i tada nije uspio spriječiti ispadanje kluba u drugu ligu.  

No sljedeće je sezone ponovno vratio Newcastle u Premier ligu i zadnje dvije sezone je završio na 14., odnosno na 10. mjestu. Prema pisanju britanskih medija, 59-godišnjem španjolskom treneru kineski klub Dalian Yifang ponudio je ugovor vrijedan godišnje 13 milijuna eura.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?