Sarajevo

Benko: Slažem se s Modrićem, ako prođeš bh. ligu, možeš igrati u Real Madridu

leon
05.01.2016.
u 07:00

Leon Benko tvrdi kako uživa u Sarajevu te kako ga navijači njegova kluba iznimno poštuju i uvažavaju

Golgeter Sarajeva Leon Benko stanku koristi za odmor.

- Uživam u Sarajevu. Ljudi me zaustavljaju na ulici, pozdravljaju, poštuju me, i to mi je najveća nagrada, rekao je Benko čiji klub je prvi dio sezone završio na 5. mjestu lige s 34 osvojena boda.

- Polusezona je bila turbulentna. Igrali smo kvalifikacije za europska natjecanja, promijenio se trener i sve je to utjecalo na momčad. Na kraju smo završili na 5. mjestu iako smo u posljednjem susretu protiv Širokog Brijega kiksali i tako propustili priliku za priključak s vodećima, istaknuo je napadač Sarajeva naglasivši kako mu je teže igrati u Premijer ligi nego u 1. HNL.

- Luka Modrić je rekao: "Ako prođeš bh. ligu, možeš igrati u Real Madridu". Slažem se s njime jer je riječ o vrlo izjednačenoj ligi i osobno mi je teže igrati u Premijer ligi, dodao je Benko koji vjeruje kako će njegova momčad anulirati prednost vodećih.

Sloboda ima 5 bodova više od Sarajeva, dok drugoplasirani Zrinjski ima 4 boda više od Benkove momčadi.

- Imamo kvalitetnu momčad i vjerujem kako ćemo se dobro spremiti za drugi dio sezone. Prednost vodećeg dvojca nije nedostižna i vjerujem kako možemo ponoviti prošlosezonski uspjeh, dodao je Benko.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije