široki brijeg Vodeći sastav na ljestvici Premijer lige putuje u goste s jasnim ciljem

Bez Kresingera i Taia, ali u Gradačac odlaze po pobjedu

hhhh
08.04.2015.
u 11:48

Gledajući prvenstvenu ljestvicu, vodeći Široki Brijeg u nadolazećem 20. kolu ima najlakše proljetno gostovanje.

Cilj - nova pobjeda

- To na papiru tako izgleda, ali sam svjestan kako neće biti nimalo lako. Zvijezda se nakon niza poraza mora “čupati” kako bi zadržala izglede za ostanak u ligi. Njezini će igrači sigurno zapeti, ali mi znamo što nam je činiti i kako se trebamo postaviti. Naravno, cilj je pobjeda, kojom bi zadržali prednost na ljestvici od pet bodova ispred Sarajeva, kaže trener Slaven Musa, napominjući: - Imamo nekih problema. Tai se opet ozlijedio, pa neće na put. Ni Kresinger još nije sanirao ozljedu, mada je zaliječen. Nije putovao u Gradačac, ali će konkurirati će za nastup u protiv Borca na Pecari. Ostalo se zna, mada imam neke sitne dvojbe oko jednoga mjesta u veznom redu... Na opasku kako ni Zvijezda nije kompletna, jer su joj protiv Olimpica u prošlom kolu isključeni Bijelić i Diatta, rekao je: - Bijelić nije toliko značajan, jer niti nije standardni nogometaš. Njega će vjerojatno u postavi zamijeniti iskusni Čolić. Za Diattu ne znam... Hm, znamo mi. Diatta je na prošlom gostovanju Širokog Brijega u Gradačcu (jesen 2013. godine), bio strijelac oba pogotka za pobjedu Zvijezde (2:0). Nakon toga, Široki Brijeg je dva puta slavio na Pecari, 6:0 proljetos i 4:2 jesenas. Spomenimo i kako je najteži poraz poslije rata Široki doživio baš u Gradačcu prije četiri godine, kada je Zvijezda slavila s 6:1. Sinoć su Širokobriježani prenoćili u Odžaku, staroj bazi za sva gostovanja u sjevernoj BiH.

Moguća postava

Tamo su održali i trening. Mada uvijek spominje nekakve dvojbe, očekivati je kako će Musa na Banja ilidži izvesti ovu jedanaestoricu: Soldo – Ćorić, Brekalo, Pandža, Marković – Landeka, Kožulj – Ćorluka, Wagner, Zakarić – Buhač. Recimo i da BHTV 1 prenosi utakmicu od 16,15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije