Reprezentacija BiH

Bh. nogometaši obavili prvi trening u St.Gallenu

reprezentacija BiH
27.05.2016.
u 11:35

Nogometna reprezentacija Bosna i Hercegovine sinoć je obavila prvi trenig u švicarskom St. Gallenu u kojem će u nedjelju, 29. svibnja, igrati prijateljski susret sa akutalnim europskim prvakom Španjolskom. 

Izborniku Mehmedu Baždareviću njegovom stručnom timu na raspolaganju su bili igrači: Begović, Pirić, Karačić, Vranješ, Spahić, Zukanović, Cocalić, Šunjić, Memišević, Bešić, Pjanić, Hadžić, Grahovac, Medunjanin, Duljević, Višća, Hajrović, Džeko, Bajić i Hodžić.

- Momci su jako dobro radili, ozbiljno i angažirano. Sve što smo tražili od njih odradili su odlično i namamo ni jednu zamjerku. Bio je ovo prvi trening i zaista ih mogu sve pohvaliti - rekao je Baždarević, prenosi Fena. 

Danas su planirana još dva treninga 

Dan nakon utakmice sa Španjolcima reprezentacija BiH putovat će u Japan, gdje će od 3. do 7. lipnja igrati na Kirin kupu. Protivnik BiH u polufinalu 3. lipnja bit će reprezentacija Danske, a na turniru će još igrati Bugarska i domaćin Japan.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije