košarka

Bh. reprezentativac Sani Čampara potpisao za tuzlansku Slobodu

08.08.2019.
u 17:59

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Sani Čampara potpisao je ugovor s bh. prvoligašem - Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle.

Čampara je za tuzlanski tim potpisao jednogodišnji ugovor, a kako je kazao Feni, na povratak iz Špajolske u BiH se odlučio nakon odličnog ciklusa s reprezentacim BiH u Kini i želje za većom minutažom. 

- Zadovoljan sam mojim nastupima u Kini, mislim da sam igrao na visokoj razini i imao dobru minutažu. Nakon toga sam dobio nekoliko ponuda iz Španjolske, ali odlučio sam se za Slobodu jer se nadam većoj minutaži na terenu. Tek mi je 20 godina i cilj mi je  igrati što više - objasnio je košarkaš. 

Ekipa Slobode pod vodstvom trenera Josipa Pandže okupit će se 15. kolovoza i započeti pripreme za novu sezonu. Čampara očekuje da će se sa svojim novim timom boriti za vrh bh. prvenstva. 

- Razgovarao sam sa Čerkezovićem i trenerom Pandžom. Vjerujem da ćemo u svakoj utakmici pokušati dati sve od sebe za pobjedu - kazao je Čampara. 

U veljači će s reprezentacijom BiH igrati kvalifikacijski ciklus za europsko prvenstvo. BiH će nastupiti u grupi H sa reprezentacijama Grčke, Latvije i Bugarske. 

- Grupa nam je teška, ali mladi smo i talentirani i trebamo se u svakom meču boriti, a tada vjerujem da pobjede neće izostati - zaključio je košarkaš. 

Čampara igra na poziciji pleja, visok je 190 cm, a karijeru je počeo u sarajevskim Sparsima, nakon čega odlazi u Španjolsku gdje je nastupao za Real Madrid, Palenciju i MoraBanc Andorru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije