FK Radnik

Bijeljinci otputovali u Crnu Goru

02.02.2016.
u 07:00

Nogometaši Radnika, najugodnijeg iznenađenja prvog dijela premijerligaške sezone, otputovali su u Crnu Goru gdje će odraditi drugi dio priprema za nastavak sezone. Nakon što su prvi dio priprema odradili u Bijeljini, izabranici Slavka Petrovića otputovali su u Crnu Goru gdje će ostati do 12. veljače, te će odigrati tri prijateljska susreta, piše Večernji list BiH.

Dan prije odlaska u Crnu Goru trenutačno četvrtoplasirana ekipa Premijer lige BiH odigrala je prijateljski susret s Grafičarom i upisala je uvjerljivu pobjedu od 4:0.

Strijelci za ekipu iz Bijeljine bili su Obradović, Stokić, Maksimović i Janković. Na kraju treba dodati i da su iz Radnika “pokupili” gotovo sve nagrade u izboru najboljih sportaša Bijeljine za prošlu, 2015. godinu.

Trener Slavko Petrović je proglašen za najboljeg stručnjaka u Bijeljnini, predsjednik UO Mladen Krstajić je najbolji sportski djelatnik, a najbolja muška ekipa je FK Radnik. Osim toga, standardni defenzivac Radnika i jedan od najboljih obrambenih igrača Premijer lige Samir Memišević izabran je za drugog najboljeg sportaša Bijeljine, a ispred njega je bio samo odbojkaš Vladimir Milićević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije