legenda na udaru

Bijesni na Henryja radi slikanja s terorizirajućim trojcem Barce

legenda
23.02.2016.
u 11:31

Francuski velikan i legenda Arsenala Thierry Henry naljutio je navijače 'topnika' objavljenom fotografijom sa zvijezdama Barce večer prije utakmice dva kluba na Emiratesu

Legendarni nogometaš Arsenala i Barcelone Thierry Henry na udaru je navijača 'topnika' nakon što je sinoć posjetio svlačionicu europskog prvaka. Na društvenim mrežama Henry, koji je danas trener u Arsenalovoj školi, pohvalio se fotografijom s tri Barcine zvijezde, Messijem, Suarezom i Neymarom te je ispod fotografije napisao: 'Lijepo se naći s terorizirajućim trojcem '.

Iako je Henry igrao i u Barceloni , navijače Arsenala očito je jako naljutila ova fotografija noć prije večerašnje međusobne utakmice osmine finala Lige prvaka na Emiratesu.

'Gdje ti je fotografija s Arsenalovim igračima?! Upitna je tvoja lojalnost klubu koji te stvorio', napisala je jedna navijačica dok drugi dodaje:

'Jako sam razočaran što te zovemo Arsenalovom legendom. Zmijo.'

Henryjev posjet Barceloninim igračima iskoristio je i Ivan Rakitić . Hrvatski veznjak također se fotografirao s francuskom legendom i na svojem Instagram profilu objavio fotografiju te napisao: 'S velikanom'.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?