MAJSTORSKI

Bio je velika nada, a sad mu se smije cijela regija: Promašio je nemoguće

25.07.2017.
u 10:50

Napadač Željzničara pošteno se osramotio u dvoboju s GOŠK-om.

Težak tjedan je iza Steve Nikolića (32), napadača Željezničara. Doveden je u sarajevsku momčad iz Zrinjskog kao zamjena za Ivana Lendrića, prošlosezonskog prvog strijelca prvenstva BiH, no neće mu biti lako opravdati ukazano povjerenje. Posebice nakon događanja posljednjih dana jer Željo je ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu, djelomično i zbog Nikolićevih promašaja, a onda se pošteno osramotio i u prvenstvenom ogledu sa GOŠK-om iz Gabele kad je promašio zicer.

Nakon 0:0 u Sarajevu, Željezničar je u uzvratu kod AIK-a u Švedskoj možda mogao izboriti i bolji rezultat od poraza 0:2. Kod 1:0 za Šveđane Nikolić je imao dvije lijepe prilike koje nije iskoristio što je AIK na kraju kaznio.

A u spomenutom okršaju s GOŠK-om Željezničar je, srećom po Nikolića, pobijedio sa 3:1 pa njegov nevjerojatan promašaj nije imao negativnih posljedica. Jedino što će napadač koji je nekad bio velika nada morati istrpjeti žestoko ismijavanje.

Nikolić je u 90. minuti izašao sam na suparničkog golmana, prošao ga i kada je trebao ubaciti loptu u praznu mrežu sa nekoliko metara, prebacio je prazan gol.

Neki mediji zbog toga su mu odmah prišili novi nadimak - Stevo Zicer. A taj Stevo Zicer u okvirima BiH nogometa napravio je solidnu karijeru. S tri je momčadi osvojio četiri naslova prvaka (Modriča, Borac i dvaput Zrinjski), a dok je igrao za Modriču bio je i najbolji strijelac prvenstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije