U DRUŠTVU S KRIMINALCIMA

Bio je zvijezda i zarađivao milijune, pa završio iza rešetaka. Ovo je zatvor!

Reuters/Pixsell
10.03.2020.
u 21:45

Trenutačno se nalaze u zatvoru zajedno s kriminalcima i dilerima, a danas su na internetu procurile Ronaldinhove fotografije iz zatvora

Brazilska nogometna legenda Ronaldinho uhićen je u Paragvaju zbog toga što je u zemlju ušao s krivotvorenom putovnicom. S njim je i brat Robert. Obojica iza rešetaka čekaju suđenje.

Trenutačno se nalaze u zatvoru zajedno s kriminalcima i dilerima, a danas su na internetu procurile Ronaldinhove fotografije iz zatvora.

Među onima koji su slavnom Brazilcu ponudili pomoć je i argentinska zvijezda Lionel Messi.

Barcelonin igrač već je angažirao odvjetnike te je spreman platiti četiri milijuna eura kako bi Ronaldinho i njegov brat izašli iz zatvora.

Nakon što su u javnost procurile prve snimke iz zatvora, mediji su se pozabavili uvjetima u toj ustanovi.

Fotografije iz zatvora koji se nalazi u vladinoj zgradi paragvajskom glavnom gradu Asunciónu, donosi Marca, a kako on izgleda pogledajte OVDJE.

Zatvor u vladinoj zgradi vlada korupcija, tvrde na paragvajskoj nacionalnoj televiziji. Čuvari švercaju  zatvorenicima alkoholna pića i ostale stvari koje su unutar zidina zabranjene.

Neki zatvorenici uživaju u posebnim sobama, mogu telefonirati, a imaju i vrijeme za sebe. No oni koji nisu privilegirani imaju standardni zatvorski program te spavaju u višekrevetnim sobama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije