Bundesliga

Bitka za prvaka Njemačke: Borussia i Bayern danas igraju novi Der Klassiker

26.05.2020.
u 11:34

Naime, bit će to duel između prvoplasiranog Bayerna i drugoplasirane Borussije, a razlika između ova dva kluba na tabeli je svega četiri boda.

I Milioneri i Bavarci su žestoko krenuli u nastavak Bundeslige nakon pandemije koronavirusa. Borussia je glatko pobijedila Schalke i Wolfsburg, a isto je učinio i Bayern u dvobojima protiv Union Berlina i Eintrachta pa se može reći da obje ekipe susret dočekuju u odličnoj formi.

Borussia će šansu tražiti i u izuzetno zanimljivoj povijesti posljednjih duela ova dva tima, budući da je u posljednjih šest međusobnih okršaja u svim takmičenjima uvijek slavio domaćin.

Bayern će i danas predvoditi ubojiti dvojac Lewandowski i Gnabry koji je do sada u Bundesligi kombinovano postigao 38 pogodaka, a zbog povreda neće igrati Alcantara, Coutinho, Sule i Tolisso.

Daosta veće probleme ima Borussia. Najbolji strijelac Sancho je pod upitnikom zbog povrede, a sigurno neće igrati ni Reus. Također, na spisku igrača koji neće igrati su još Schulz i Zagadou.

Utakmica na Signal Iduna Parku u Dortmundu igra se danas bez publike od 18:30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije