ANTE REBIĆ

Bivši vatreni nije podnosio Ibrahimovića: 'Manipulator koji me ismijavao i tjerao da plaćam račune'

rebić - ibrahimović
Jonathan Moscrop/PRESS ASSOCIATI
04.09.2023.
u 20:12

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić nije se na lijep način oprostio s Milanom, a čini se kako nije bio u dobrim odnosima sa Zlatanom Ibrahimovićem. Rebić je potpisao za turski Bešiktaš dok se legendarni Ibra oprostio od profesionalnog nogometa, a Rebić je jedva dočekao da ga se riješi. 

- Drago mi je što ću konačno biti bez Zlatana Ibrahimovića. Taj čovjek zna manipulirati trenerom i cijelom momčadi samo da bude u prvih jedanaest. Zakasnio bi na trening i počeo me zadirkivati, smijao mi se i rekao ‘Rebbii, došao si tako rano, a ti si toliko trenirao samo da bi bio na klupi ovaj vikend’ …svi bi se smijali ne vidjevši ništa loše u tom čovjeku, uključujući i trenera - ispričao je Rebić. 

- Ne voli čak ni plaćati račune za obroke. Rekao bi ‘Rebbii, ovo je tvoj novi posao, da plaćaš račune za obroke jer nisi igrao mjesecima ‘.. Samo zato što je grub, maltretira svakoga - rekao je o Ibrahimoviću hrvatski napadač i osvajač svjetskog srebra u Rusiji 2018. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?