hrvatska sportašica

Blanka Vlašić se nakon dugo vremena pojavila na Instagramu i pokazala majku koju ne viđamo često

Foto: Petar Glebov/Pixsell
07.02.2021.
u 12:15

Blanka Vlašić, nekadašnja dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis i vlasnica drugog rezultata svih vremena (2,08 metara iz 2009.) ne objavljuje često na društvenim mrežama. No, sada je odlučila pokazati dio svoje obitelji, a tako i majku Veneru koju ne viđamo često. 

Naime, Venera je slavila rođendan, a Blanka je to obilježila sa serijom fotografija s proslave.  "Sretan rođendan, mama" napisala je sportašica kratko ispod fotografije. 

Foto: Instagram screenshot

Osim Majke i Blanke, na fotkama su i njezin najstariji brat Marin, te otac Joško.

Podsjetimo, nakon pogoršanja ozljede 2013. godine Blanka je upala u teško depresivno stanje.

“Skakanje je bilo moj identitet...” Bez uspjeha ne bih se osjećala vrijednom. To stanje depresije toliko se pojačalo da je osjećala strašan pritisak u prsima zbog kojeg je jedva mogla disati. U to vrijeme javio joj se jedan prijatelj rekavši da je na Poljudu zapalio svijeću i pomolio se svetom Anti za nju.

Nekoliko dana kasnije Marin Vlašić, Blankin brat, rekao joj da se obratio. Poslije tog razgovora Blanka je, kako kaže, tri dana plakala i povjerovala u Krista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije