Doček u STK Mostar

Blanka Vlašić: U Mostaru sam isplakala puno suza

Foto: Stojan Lasić
1/5
23.06.2018.
u 15:57

„Od 2012. godine dolazim u Mostaru. Puno sam suza isplakala kod doktora Miljke, bilo je tu i tužnih suza, ali i suza radosnica kada su bile lijepe vijesti", ispričala je Blanka

U Mostaru se danas igra drugi susret finala doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu STK Mostar 'HT Eronet Mostar' slavio je s 4:2 u prvom susretom protiv STK Mostar odigranom u Zenici. Tako da Mostarci danas mogu doći do petog naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

U dvorani na Rudniku STK Mostar danas je ugostio proslavljenu hrvatsku skakačicu u vis Blanku Vlašić, piše pogled.ba. 

„Od 2012. godine dolazim u Mostaru. Puno sam suza isplakala kod doktora Miljke, bilo je tu i tužnih suza, ali i suza radosnica kada su bile lijepe vijesti. Ja se nadam da ću zbog tih razloga manje dolaziti u Mostar, a da ćemo što više prijateljstvo vezati za Mostar. Drago mi je da me doktor pozvao u njegov milje interesa, znam koliko voli ovaj sport i koliko je posvećen klubu“, kazala je Blanka u obraćanju prisutnima.

Prigodne poklone proslavljenoj hrvatskoj sportašici uručio je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije