Boćanje

Boćari Čapljine proslavili prvi seniorski naslov prvaka u čapljinskom sportu

11.07.2017.
u 12:00

Mali klub, mali sport, veliko slavlje, riječi su kojima bi se mogla opisati proslava seniorskog naslova prvaka BiH Boćarskog kluba Čapljina. Nakon uručenja pobjedničkog pehara i medalja, čapljinski boćari radovali su se kao mala djeca, poput “debelih milijunaša” iz nogometne Lige prvaka – pobjedničkim krugom boćalištem, pjesmom... Kapetan Mladen Zorić rekao je:

- Ovo je velika stvar za nas, za naš klub, za općinu Čapljina. Presretan sam kad sam ovo doživio, ponavljam ovo je velika stvar za sve nas koji smo dugo u ovom sportu, osvojiti naslov prvaka?! Mi smo presretni svi skupa, ja kao kapetan momčadi, koji sam dugo u sportu skoro 20 godina, od toga 12 godina u BK Čapljina. Ja sam svoj san ispunio! Mi smo ovo doživjeli iskreno, u sebi nosimo ushićenje i zadovoljstvo, jednu veliku sreću.

Uvod u završnu svečanost bila je revijalna utakmica između novog prvaka i kombinirane reprezentacije BiH. Reprezentacija je pobijedila 6:2. Valja istaknuti da je slavlje uz teren kod Doma umirovljenika, koji zajedno s boćarima koriste terene, počelo rano, a priprema je krenula s glazbom i roštiljadom, potom je slijedila utakmica, a na koncu zajednička večera novih prvaka i njihovih gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?