Ulična košarka

Bogat nagradni fond, pobjedniku 2000 eura

09.06.2017.
u 08:00

Šestu godinu zaredom u Čapljini će se održati turnir ulične košarke pod nazivom “Streetball Čapljina 2017.”

Vrijedne nagrade

Ovogodišnji turnir održat će se u sklopu manifestacije “Lipanjske zore”, 10. lipnja. Igrat će se na Sportskom centru u Čapljini, po Fiba 3×3 turnirskim pravilima. Za ovdašnje prilike zavidan je nagradni fond – 3500 eura. Od ukupne svote uz medalje i pehar, pobjedniku će pripasti novčana nagrada od 2000 eura te vožnja kanu safari na rijeci Trebižat. Drugoplasirani i trećeplasirani će osim medalja, pehara te večere, dobiti nagradu od po 500 eura.

- Ove godine turnir je podignut na jednu višu razinu, dolazi nam sedma momčadi svijeta, prvaci Srbije Olimp iz Beograda, pa prošlogodišnji pobjednici Gladijatori iz Srbije, predstavnici Bosne i Hercegovine, momčad XXX iz Sarajeva, zatim prvaci Hrvatske Vasili Mitu, pa predstavnici Slovenije… Naravno tu su i naši, domaći sastavi, koji se još uvijek mogu prijaviti na natjecanje, ističe nam Antonio Blagoje, predsjednik Organizacijskog odbora.

Kao i proteklih godina, posebna atrakcija bit će zakucavanje i šutiranje trica. Pobjednici tog dijela programa, osvojit će novčane nagrade od 50 eura. Početak turnira najavljen je za 13 sati, a trajat će do 23 sata. Glavni sponzor turnira je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić. U sklopu turnira, bit će organizirana i humanitarna akcija za udrugu “Cvijet” iz Čapljine – u vidu kupovine majica, na dan održavanja turnira.

Prijave još traju

Inače, uz izravno kontaktiranje organizatora, prijave se mogu obaviti i putem Facebook stranice – Streetball Čapljina i na Fiba 3×3 planeti.

- Ovo je dobra prilka za sve koji uživaju u basketu da nas posjete bez obzira natječu li se ili ne. Pored samog natjecanja publika će moći uživati u dobroj atmosferi koju sa sobom nosi ovakva vrsta turnira - zaključio je razgovor Blagoje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije