Na školi koju je pohađao

Bojan Bogdanović dobio veliki mural u rodnom gradu

23.06.2022.
u 11:48

U organizaciji Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, Mostar te pod vodstvom ravnateljice Darije Stojčić, na pročelju školske športske dvorane oslikan je mural s likom najboljeg hrvatskog košarkaša, našeg sugrađanina i bivšeg učenika škole na Bijelom brijegu Bojana Bogdanovića, objavljeno je na Facebooku.

Ne skrivajući zadovoljstvo zbog uspješno realiziranog projekta, Stojčić je naglasila kako je na ovaj način Bojanu Bogdanoviću željela odati priznanje, iskazati čast i divljenje te potaknuti i drugu djecu i mlade na bavljenje športom, u cilju promicanja tjelesne aktivnosti i razvijanja zdravih životnih navika.

Cijeli projekt uspješno je realiziran na inicijativu ravnateljice te uz potporu prijatelja Škole.

Babo, kako ga od milja nazivaju, u dresu hrvatske reprezentacije s brojem 44, simbolično je smješten pored ulaza u školsku športsku dvoranu.

Mural su oslikale dvije mlade umjetnice Karla Ćosić i Iris Ivković, a veličina istog svjedoči o veličini ponosa koju osjećamo na spomen njegova imena - istaknula je gospođa Stojčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije