Banjolučani protiv logike

Borac bez treninga i bez priprema ipak bolji od sastava Partizana

RK Borac
17.02.2014.
u 11:44

Borac je slavio rezultatom 26:21, a poraz momčadi iz Beograda mogao je biti i uvjerljiviji da ga u zadnje dvije minute nisu smanjili

Borac je u ambijentu za pamćenje pobijedio Partizan u 14. kolu SEHA lige. Banjolučani su svladali Beograđane 26:21, a na kraju su gosti i dobro prošli jer su u posljednje dvije minute ublažili poraz. Nošeni navijanjem punog Borika, rukometaši Borca su i bez treninga i priprema došli do pobjede. Vratar Mario Blažević je bio ključ uspjeha jer je zaustavio udarce gostujućih rukometaša i na kraju je imao 18 obrana. Najbolji u redovima Borca bio je Stefan Janković sa sedam golova. Kod Partizana Markićević je postigao šest golova, a Matičić četiri gola.

- Ovi momci zaslužuju pohvale, bez pravog treninga i priprema su odigrali sjajan susret. Priželjkivao sam da pružimo dobru utakmicu, ali smo pokazali kako možemo i preko toga. Dokazali smo da rukomet u Banjoj Luci ima perspektivu i da nam treba podrška kako bi igrali u regionalnom natjecanju – rekao je trener Ivan Čop. U idućem kolu SEHA lige 2. ožujka Borac će ići u goste Meškov Brestu. (ddr)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije