Remi u Banja Luci

Borac i Zrinjski podijelili bodove na užasnom terenu

07.03.2018.
u 17:07

Nogometaši Borca i Zrinjskog podijelili su bodove danas na Gradskom stadionu u Banja Luci odigravši 1:1 u utakmici posljednjeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Obzirom da se utakmica igrala u nemogućim uvjetima, a sudac Vladimir Bjelica je ipak naredio da se utakmica odigra, treba odmah spomenuti da je svaka taktika oba trenera pala u vodu s prvim sudskim zviždukom i da se nije moglo ni očekivati od nogometaša da odigraju dobro, piše Sportsport.ba

Jedina taktika koju smo vidjeli na djelu bila je "nabij-izbij", a obje ekipe su u tim okolnostima imale po nekoliko dobrih prilika. 

Prvi je zaprijetio Borac i to u 7. minuti kada je Veselinović šutirao preko gola. Poslije toga Zrinjski je bio nešto opasniji, ali bez većih šansi. 

Najbolju priliku u tom trenutku utakmice imao je u 19. minuti Veselinoć, ali njegov udarac je obranio Trifković. Domaći su i nakon toga zaprijetili, ali udarac Karića bezuspješno. Do kraja prvog dijela igre jedini udarac imala je ekipa gostiju, ali šut Handžića brani golman domaćih. S rezultatom 0:0 se i otišlo na odmor.

Obzirom da se na već katastrofalnom terenu igralo u prvom dijelu, taj teren je bio još gori (ako je to ikako moguće) u drugom poluvremenu, a na njegovim pojedinim dijelovima gotovo da se nije moglo ni trčati. U takvim okolnostima igrači oba tima su bili u gotovo nemogućoj misliji da povežu dva pasa, a da ne pričamo o nekoj uvježbanoj akciji. Minute su prolazile, a teren je bio sve gori i gori i na kraju se pretvorio u jedno veliko blatnjavo polje. 

Ipak, bez obzira na sve do utakmice su viđena dva gola. Prvo je Borac poveo u 89. minuti preko Kunića, a samo dvije minute kasnije Stojkić je izjednačio na 1:1 i to je bio konačlan rezultat. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije