Nogomet

Borac remijem završio pripreme, Krupa poražena od Napretka

10.07.2017.
u 08:00

Nogometni klubovi Borac i Krupa završili su pripreme na Zlatiboru. Ekipa s Gradskog stadiona je u posljednjoj provjeri odigrala bez golova protiv Javora iz Ivanjice. Banjolučani su tako pripreme završili s jednom pobjedom (Concordia 1:0), dok su remizirali protiv Budućnosti (2:2) i Javora (0:0), a poraženi su od Nezavisnosti (0:1) i Spartaka (1:2). Trener Željko Vranješ u suštini je zadovoljan odrađenim.

– U posljednjem susretu odigrali smo taktički vrlo zrelo, kao pravi prvenstveni dvoboj. Imali smo prigoda za gol, ali ih nismo realizirali i morat ćemo to popraviti. Što se tiče priprema, one su prošle jako dobro, imali smo sve uvjete odigrali pet susreta u kojima smo dobili jasnu sliku što i koliko možemo. Ekipa je nova, imamo nekoliko novih nogometaša i uigravamo se - rekao je trener Vranješ. Borac je već otprilike iskristalizirao i prvu postavu: Avdukić, Dujaković, Raspudić, Janičić, Puzigaća, V. Danilović, Radulović, Galešić, Veselinović, Mirković, Karić. Generalnu probu imat će protiv Viteza 15. srpnja.

Krupa je u povratku sa Zlatibora svratila na Taru gdje je poražena od Napretka iz Kruševca, u najjačoj provjeri. Ranije je ekipa Slobodana Starčevića poražena od Mačve (0:1), svladali su Rad (1:0) i Conkordiju (1:0), dok su remizirali protiv Spartaka. - Odradili smo dobro pripreme. Susret protiv Napretka nam je pokazao na čemu trebamo raditi jer se nismo u prvom dijelu uspjeli snaći na agresivniju igru rivala. Ovakav susret nam je trebao kako bismo shvatili da samo maksimalno borbenom igrom možemo odgovoriti svakom protivniku - rekao je Starčević.

Generalnu probu pred novo prvenstvo tim trenera Slobodana Starčevića imat će 15. srpnja protiv Tekstilca u Derventi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?