nk čelik

Boris Pavić novi trener Čelika, Jusufbegović otišao zbog loših rezultata

celik
19.03.2017.
u 20:16

Nogometaši Čelika jučer su ponovno razočarali oko 4.000 svojih navijača, koji su ponovno napravili sjajnu atmosferu na Bilinom polju. 

Bod iz Zenice jučer je odnijela Mladosti iz Doboja kod Kaknja, tako da se Metalleghe "iznenađujućom" pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog sada odmaknuo Čeliku na velikih osam bodova prednosti, piše sportsport.ba. 

Zeničani su sedam utakmica bez pobjede, a posljednji trijumf su zabilježili još 6. studenog 2016. godine kada su u Zenici pobijedili Olimpic 3:0. Od tog trenutka ekipa je nanizala tri poraza uz četiri remija u proljetnom dijelu. Kap koja je prelila čašu bila je svakako jučerašnja utakmica protiv gostiju iz Kaknja, koji su u Zenicu došli bez trojice ponajboljih igrača. 

Odgovornost za loše rezultate na sebe je preuzeo trener Nedim Jusufbegović, koji je izgubio podršku rukovodstva kluba, tako da od danas službeno i nije više trener NK Čelik. S Jusufbegovićem se postigao sporazumni raskid ugovora, a vrijedi istaknuti da je ovaj stručnjak na klupi Zeničana sjedio u osam utakmica, a ostvario je skor od jedne pobjede, četiri remija i tri poraza. 

Uprava crno-crvenih nije dugo razmišljala oko nasljednika Jusufbegovića na klupi Zeničana, tako da je odlučeno da do kraja sezone u narednih 10 utakmica ekipu vodi novi(stari) šef struke Boris Pavić, kojem će to biti povratak na klubu Zeničana, nakon što ga je 21. rujnas 2016. godine smijenio Odbor za hitnost na čelu s Nihadom Pašalićem i Adnanom Nuhagićem, smijenilo ovog trenera iz Sinja, iako je imao veoma dobre rezultate, te se u tom trenutku klub nalazi na šestoj poziciji na tabeli. 

Pavić je vodio ekipu protiv Veleža na Bilinom polju, a nakon pobjede uručen mu je otkaz mimo svih očekivanja. Ovaj stručnjak zatim je zbog nepoštivanja obveza iz ugovora tužio klub, tako da je FIFA presudila u njegovu korist. Danas je ipak nakon dogovora s predsjednikom kluba Selvedinom Šatorovićem pristao ponovno sjesti na užarenu klupu Čelika i pokušati napraviti čudo, te spasiti klub od ispadanja iz Premijer lige. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije