Liga prvaka

Brčanke u Ligi prvaka igraju protiv prvaka Albanije

27.06.2019.
u 08:11

Odbojkašice Bimal Jedinstva imale su dobar ždrijeb u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Brčanke će u 2. kolu kvalifikacija igrati protiv prvaka Albanije, Partizani iz Tirana. Prvi susret je na programu od 8. listopada u Tirani, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Veliko zanimanje

Ovaj susret s mnogo zanimanja pratit će se i u Banjoj Luci. Naime, u povijesnom nastupu u Europi ekipa Banjaluka Volleya u CEV Cupu sastat će se s poraženim klubom iz ovog natjecanja.

U slučaju da uspješno prođu ovu prvu prepreku, odbojkašice Bimal Jedinstva će na megdan pobjedniku susreta Luka Bar (Crna Gora) - Vašaš (Mađarska).

- Bili smo nositelji u ovoj fazi ždrijeba, nismo mogli ići na ekipe iz samog vrha, a nama je bilo najvažnije da ne idemo u Ukrajinu, da se ne izlažemo velikom trošku. Ekipe su po mjeri, trebali bismo proći Albanke, po onom što ja znam o njima. Prema kvaliteti, mislim kako su Mađarice u prednosti u odnosu na Luku Bar, ali nećemo razmišljati tako daleko. Mislim kako imamo dobru priliku da, uz pojačanja koja ćemo dovesti, dođemo do nekih viših stepenica u Ligi prvaka - rekao je trener Smail Pezerović.

Ugovor na dvije godine s ekipom Jedinstva jučer je produljila tehničarka Amira Husić, a ranije je to uradila i primačica Adisa Hodžić, dok se Elena Babić vratila u klub.

Očekuje se još pojačanja

U idućim danima očekuje se još kvalitetnih pojačanja.

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog će u 1. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv portugalske Benfice. Susreti se igraju 22. i 29. listopada, a klub iz Brčkog bit će domaćin u prvom susretu. U slučaju da uspješno prođu prvu prepreku, prvaci BiH u drugom kolu igrat će protiv Budve. Pobjednik ovog susreta u finalu kvalifikacija (treće kolo) za Ligu prvaka sastat će se s pobjednikom duela Zadruga (Austrija) - pobjednik susreta Mladost Zagreb/London.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije