inter

Brozović i dalje izvan kadra?! Iako je De Boera - oduševio!

Marcelo Brozović
Getty
14.10.2016.
u 14:34

Marcelo Brozović i dalje je na marginama milanskog Intera. Hrvatski reprezentativac već ove je sezone skupio samo 65 službenih minuta, upisao dva nastupa protiv Chieva Verone (20 minuta) i Hapoel Beer Sheve (45 minuta). Brozović baš je u tom europskom dvoboju protiv izraelskog predstavnika naljutio svog trenera, pa od tada ne konkurira za službene utakmice.

Zahvalni veznjak tako je već mjesec dana izvan natjecateljskog ritma na klupskoj razini, no Brozovića je u posljednje vrijeme spasila reprezentacija. Ante Čačić iznimno vjeruje veznjaku Intera, pa mu je u dvobojima protiv Kosova i Finske podario maksimalnih 180 minuta. Dapače, hrvatski izbornik je tijekom reprezentativne stanke puno razgovarao s Brozovićem, na neki način ga i izdigao iz ponora, piše Goal.

I što sada? Marcelo Brozović vratio se u Inter, i dalje trenira maksimalnim angažmanom, a tek ćemo vidjeti hoće li ga Frank De Boer koristiti u prvenstvenom dvoboju protiv Cagliarija. Talijani pretpostavljaju da hoće, no iz krugova bliskih samom igraču saznajemo da bi Brozović mogao preskočiti i ovaj dvoboj.

De Boer sada želi testirati hrvatskog veznjaka, osjetiti diše li Brozović za svoju momčad. Ili će, ne bude li u kadru za Cagliari, opet "raditi gluposti". No, u toj priči postoje i dobre vijesti. Frank De Boer javno je pohvalio reprezentativne nastupe Brozovića, dapače baš je zbog njega (pa i Perišića) pratio oba reprezentativna nastupa Hrvatske. I, kažu dobro informirani izvori - oduševio se!

Engleski mediji i dalje "tupe priču" kako bi se Brozović na zimu mogao preseliti na Otok. Hrvatski reprezentativac svojim je igrama prošle sezone oduševio Antonija Contea koji ga, kažu svi - želi u Chelseaju. Marcelo Brozović u međuvremenu je shvatio svoje pogreške u proteklom razdoblju, te se sada u potpunom miru priprema za nastavak sezone. I za nadolazeće utakmice. Njegovi prijatelji tvrde kako ga danas ništa ne može izbaciti iz takta, pa čak niti slučaj da ne konkurira protiv Cagliarija. Marcelo je danas siguran; njegovo će vrijeme kad-tad doći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije