Hrvatski nogometni kup

Čačić: Imam 15 igrača, priliku će dobiti oni koji su manje igrali

ante čačić
27.09.2022.
u 09:16

Između ogleda u Ligi prvaka i obaveza u domaćem prvenstvu Dinamo danas od 16 sati ima gostovanje u Jarmini. Čeka ga tamo domaći petoligaš Borinci u ogledu 1/16 finala SuperSport Kupa.

Utakmicu je najavio trener plave momčadi Ante Čačić koji je svjestan činjenice da nema mnogo igrača na raspolaganju, što zbog ozljeda, što zbog obveza u reprezentaciji ili odmora:

– Utakmica u Jarmini dolazi nam na kraju svojevrsnog mini ciklusa kojeg smo napravili za vrijeme reprezentativne stanke. Ovom ćemo prilikom biti lišeni usluga naših reprezentativaca, ali imamo zavidan fond igrača i bit ćemo u dobrom sastavu koji će, nadam se, pružiti dostojnu igru i zadovoljiti brojne pristaše Dinama u tom kraju. U Jarmini je puno naših navijača i veseli nas to gostovanje. Utakmica je službenog karaktera, znamo da su u Kupu uvijek mogući svakojaki rezultati, ali učinit ćemo sve da svoju zadaću odradimo na zadovoljavajući način.

Iz Jarmine je Petar Bručić, jedan od generatora znamenite generacije koja je 1982. godine osvojila naslov prvaka Jugoslavije.

- Veseli me što ću vidjeti svog prijatelja Petra Bručića, sjećamo ga se iz slavne generacije iz 1982. godine. Bio je veliki nogometaš, odličan je čovjek i zaista sam siguran da ćemo se sjajno osjećati u Jarmini. Ovo će ujedno biti prilika onim igračima koji su dosad manje igrali, dobit će veću minutažu. Imat ćemo 15 igrača uz dvojicu vratara. Kažem, nastojat ćemo veću minutažu pružiti onima koji su dosad manje igrali, konkretno Danielu Štefulju ili Antoniju Marinu. Još ćemo vidjeti kakvo je stanje s Marinom. Nakon toga nam slijedi nastavak ligaških i europskih utakmica, ponovno ulazimo u naporan ritam – istaknuo je Čačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije