IZBORNIK HRVATSKE

Čačić: Veseli me naša igra, ona mi daje razloga za optimizam!

Reuters/Pixsell
06.09.2017.
u 07:20

Naravno da nisam sretan zbog rezultata. Ali, ako znamo okolnosti prije susreta, igrali smo kvalitetnih 90 minuta.

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom od Turske zakomplicirala je situaciju za odlazak na SP. Sada Hrvatska i Island imaju 16 bodova, a Turska i Ukrajina 14. 

- Tri boda su otišla domaćinu koji se vratio u utrku za SP. Miješaju mi se emocije u ovom trenutku. Naravno da nisam sretan zbog rezultata. Ali, ako znamo okolnosti prije susreta, igrali smo kvalitetnih 90 minuta. Međutim, dogodi se taj jedan kiks i to je to. Nismo imali mirnoće, rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić pa dodao:

- Mi smo i dalje prvi, nije ovo tragedija. Veseli me način na koji je momčad igrala. Većina igrača je zadovoljila, ali rezultat nije dobar. Glavu gore, ništa nije izgubljeno. Bit će neizvjesno do kraja, kao što smo i govorili na početku. Nas nije pomazila sreća, na Islandu smo primili gol, danas isto tako.. Kosovo?

-Mi smo odigrali utakmicu nakon 50 i nešto sati, igrači su djelovali iznenađujuće svježe. Žao mi je da ih nije sreća nagradila. No, i manjak koncentracije je posljedica ove zbrke. Sudac? - Penal je bio, a i prekršaj na Mandžukiću prije njihova gola. Rasplet?

- Sad smo dvije utakmice bliže SP-u, distanca je potpuno ista. Moramo se spremiti za deseti mjesec, ja sam optimist. A i ova igra mi daje razloga za to, zaključio je izbornik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije