Damir Bradarac potvrdio

Čelik će tužiti Aydina Olguna i Han grupu

02.06.2020.
u 14:49

Gradska uprava Zenice spremna je podržati Nogometni klub Čelik u podnošenju kolektivne tužbe protiv turskog investitora Han Grupe i predsjednika Aydina Olguna, koji je krajem travnja podnio neopozivu ostavku i zeničkog premijerligaša ostavio bez klupskog vodstva, kazao je u izjavi za Fenu v.d. predsjednik Uprave NK Čelik Damir Bradarac.

On je, nakon današnjeg sastanka s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem kojem su nazočili i predstavnici navijače skupine "Robijaši", istaknuo kako je Gradska uprava spremna podržati i reviziju poslovanja te obnoviti i ugovor o reprogramu zaostalog poreznog duga s Poreskom upravom Federacije Bosne i Hercegovine.

- Ja ću inzistirati na podnošenju tužbe protiv turskog investitora, a dogovorili smo se da što prije sazovemo sjednicu Skupštine i izaberemo novo rukovodstvo. Da bismo imali vremena da se klub presloži, vrati dugove te bi u hodu mogli rješavati financijske obveze, mogli bismo krenuti i iz najniže, Županijske lige ZDŽ. To će biti jedan od prijedloga za Skupštinu kluba, koja će imati zadnju riječ. Tako bismo sačuvali klub, relaksirali odnose i dobili vremena da vratimo dugove. Grad je obećao da će financijski podržati funkcioniranje kluba - kazao je Bradarac, koji je istaknuo da poslovanje kluba trenutno pod "povećalom" Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Najavio je da će, unatoč tome što je Prvostupanjsko povjerenstvo za licenciranje odbilo zeničkom klubu izdati licenciku za sljedeću sezonu Premijer lige BiH, uputiti žalbu Nogometnom savezu BiH zbog odluke da se završi natjecanje te da ispadnu Čelik i Zvijezda 09.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije