Reprezentacija BiH

Čelnici NS BiH dali punu podršku Prosinečkom

23.06.2019.
u 11:08

Pod predsjedanjem predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH) Elvedina Begića u Sarajevu održana je 35. redovita sjednica Izvršnog odbora, na kojoj nazočilo trinaest članova, zatim član Odbora za posredovanje i savjetovanje Dušan Bajević te izbornik A reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

Na sjednici Izvršnog odbora jednoglasno su usvojeni zapisnik i informacija o realizaciji zaključaka s 34. sjednice IO Nogometnog saveza BiH, potom informacija o odlukama Komiteta za hitnost od 6. lipnja, a onda se razmatralo izvješće izbornika A reprezentacije BiH o kvalifikacijskim utakmicama protiv Finske i Italije.

Čelnici Nogometnog saveza BiH dali su punu podršku izborniku Prosinečkom u daljnjem radu, stručnom stožeru i nogometašima te istaknuli da cilj ostaje plasman na Europsko prvenstvo 2020. Podsjetimo, reprezentacija Bosne i Hercegovine u susretima kvalifikacija za EP 2020. u utakmicama protiv Finske i Italije upisala je dva poraza. Dok je poraz od favorizirane Italije bio možda i očekivan, javnost i navijači teško su podnijeli poraz od Finske, u kojoj su zmajevi u potpunosti podbacili. Također, na sjednici Izvršnog odbora konstatirano je da je Savez osigurao najbolje organizacijske i logističke uvjete za potrebe A nogometne reprezentacije BiH.

Usvojena je i informacija o aktivnostima ostalih reprezentativnih vrsta u razdoblju svibanj - lipanj te izvješća nadležnih tijela i komiteta o provedenim natjecanjima u organizaciji Nogometnog saveza BiH za natjecateljsku 2018./19. godinu.

Na sjednici Izvršnog odbora NS BiH usvojena je i odluka o načinu raspodjele sredstava klubovima BHT Premijer lige BiH iz sponzorskog ugovora za natjecateljsku 2019./20. godinu; informacija o financijskoj situaciji NS BiH i informacija o stupnju provedbe tekućih infrastrukturnih projekata pod okriljem NS BiH. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije