Izbor sportaša

Čerkez, Livančić, Tuco i Križanac ponijeli laskave titule najboljih

04.03.2017.
u 07:15

U organizaciji Sportskog saveza, uz pokroviteljstvo Općine, održana je tradicionalna sportska manifestacija Sportaš godine općine Vitez za 2016.

Brojna priznanja

Titulama najboljih i najuspješnijih u prošloj godini okitili su se Dario Čerkez, član Motocross kluba Vitez, državni prvak, u pojedinačnim te Toni Livančić, kapetan premijerligaša NK Vitez u ekipnim sportovima, zatim Hajrija Tuco, članica Karate kluba Mladost, i Elena Križanac, članica i najbolja igračica Odbojkaškog kluba Vitez, u pojedinačnim odnosno ekipnim sportovima. Tako je, naime, odlučio stručni sportsko-ocjenjivački sud koji su činili: Marija Grabovac, Alkami Alihodža, Ljuban Šantić, Avdulah Zlotrg i Ivan Frljić. U kategoriji juniora najbolji su karataš Nedim Bektaš i džudašica Lolita Furundžija u pojedinačnim sportovima, te nogometaš Vedran Vrhovac i odbojkašica Anđela Strukar u ekipnim. Najuspješniji kadeti su karataš Munib Dedović i stolnotenisačica Dara Ćosić u pojedinačnoj i nogometaš Zvonimir Petrović i stolnotenisačica Lamija Mehić u ekipnoj konkurenciji. Naslovima najperspektivnijih sportaša okitili su se karataši Sara Haskić i Enis Merhić, dok je najboljim veteranom proglašen Kristijan Rajković, član Biciklističkog kluba Vitez, a najbolji sportaši s tjelesnim oštećenjem su odbojkaš Suljo Smajić i stolnotenisačica Alma Ramić.

Priznanje za trenere

Najbolji treneri su Aldin Adilović, KK Mladost, i Zdravko Križanac, trener Ženskog odbojkaškog kluba Vitez u pojedinačnim odnosno u ekipnim sportovima. U konkurenciji ekipa titulama najboljih okitili su se Motocross klub Vitez i Ženski odbojkaški klub Vitez, dok su u juniorskoj konkurenciji najbolji stolnotenisači STK Vitez i odbojkašice OK Vitez. Među kadetima najbolji su NK Vitez i stolnotenisači CM Vitez, dok je najuspješnija ekipa u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem OKI Vitez. Posebna priznanja za razvoj i unapređenje sporta dobili su Vlatko Kafadar, Žarko Grabovac Bela, Nihad Mujčić i Sumea Livnjak. Sportašima i njihovim roditeljima, stručnim i sportskim djelatnicima, prigodnim riječima obratili su se načelnik Viteza Tomislav Bošnjak Matić i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u SB županiji Katica Čerkez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?