IZBORNIKOVE IZJAVE

Červar nakon susreta objasnio što je prevagnulo protiv Francuza

24.01.2018.
u 23:03

- Igrali smo bez Duvnjaka na prvenstvu... Da imaš najboljeg igrača, bila bi to drugačija priča.

Nakon poraza od Francuske (27:30), hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez polufinala Europskog prvenstva. Lino Červar bio je razičaran nakon utakmice, ali je stao iz svojih igrača.

- Trudili smo se, ali nije bilo dovoljno. Oni su cijelo vrijeme vodili, iskustvo je prevagnulo. Emocija je također prevagnula, nismo imali prisebnosti i zbog toga smo imali previše tehničkih grešaka. Puno jeftinih golova smo primili, rekao je Červar pa dodao:

- U prvom dijelu je nedostajalo dosta toga, u drugom dijelu dečki su bili bolji.
 

Jeste li pogriješili u pripremi utakmice?

- A tko to može reći... Možda sam pogriješio u pripremi, možda smo previše željeli. Svatko mora snositi dio odgovornosti. Oni su bolji, iskusniji i to je to. Morali smo igrati fantastično da bismo ih pobijedili. Kad smo ih pred kraj sustigli, primili smo dva laka gola. Čestitam svojim igračima, moram stati iza njih. Treba prihvatiti ovo, život je pun uspona i padova. Igrali smo bez Duvnjaka na prvenstvu... Da imaš najboljeg igrača, bila bi to drugačija priča. No, ne bih se želio vaditi na to, ali to nam je bio hendikep. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?